BIQU H2 Extruder V2.0

Bigtreetech
430,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Bigtreetech
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU BTT-H2-2

Descriere

Păstrarea avantajelor extrudării pe distanță scurtă

Extruderul direct H2 V2.0 are un control mai precis al vitezei de retractie și o retragere mai precisă decât extrudarea de tip bowden ; cerința de cuplu a motorului pas cu pas de la extruder este relativ mai mică.

Angrenajele din oțel inoxidabil

Extruderul H2 V2.0 a fost modernizat la angrenaje din oțel inoxidabil pentru a rezolva eficient problema blocării. Obține un raport de transmisie a cuplului de 7:1 prin transmisie cu mai multe trepte, iar un cuplu ultra-înalt de 770 mN.m realizează performanțe mai mari.

Heatbreak din aliaj de cupru titan de înaltă calitate

H2 V2.0 folosește heatbreak din aliaj de titan-cupru de înaltă calitate, care au o disipare mai bună a căldurii și rezistență la temperaturi ridicate, iar temperatura de imprimare poate fi de până la 400°C. Netezimea peretelui interior al gâtului și al duzei ajunge la Ra0.4, ceea ce poate preveni în mod eficient înfundarea.

Sistem unic de răcire

Structura radiatorului de pe extruderul H2 este optimizată pentru a se asigura că fluxul de aer este deviat în sus și departe de duză, accelerând disiparea căldurii. În plus, H2 îmbunătățit poate realiza dezasamblarea rapidă a heatbreak-ului, ceea ce este mai convenabil de utilizat.

Upgrade de calitate și performanță

Extruderul H2 V2.0 cântărește doar 211 g,. Blocul de încălzire este înlocuit cu blocul de încălzire din aliaj de aluminiu dezvoltat de BIQU.

Resurse

Suport adaptor pentru imprimante 3D: bit.ly/biquh2stl   (Pentru BIQU B1, Creality Ender 3, Ender 3 V2, Ender 5, Ender 6, CR-10 V2/V3, CR-6 SE, CR-10S Pro, Anycubic Mega X, Artillery X1 Genius)   Notă importantă: Suportul adaptor pentru extruderul H2 ar trebui să fie imprimat singur . Extruderul H2 este mai mult un kit de upgrade decât un kit de înlocuire. Dacă doriți să înlocuiți extruderul dvs. actual stricat sau dacă tocmai începeți aventura in lumea imprimantelor 3D , vă recomandăm să căutați un kit de înlocuire.  

Detalii

SKU
BTT-H2-2
Brand
Tip
combo
Tip Duza
RepRap M6

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review