Cleste pentru sertizare IWISS 2820M

IWISS
109,00 RON 139,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
IWISS
Cod produs - SKU iws-2820m

IWISS 2820M este un clește de crimpare cu arc de buna calitate, conceput pentru mufarea rapidă și eficientă a cablurilor cu pini terminali

Descriere

IWISS 2820M este un clește de crimpare cu arc de buna calitate, conceput pentru mufarea rapidă și eficientă a cablurilor cu pini terminali pentru diverse aplicatii

Cleștele are un design robust și durabil, realizat din aliaj de otel tratat și componentele interne fiabile, care asigură o funcționare stabilă și de lungă durată.
Mânerele sunt din două componente TPR+PP, ușoare și compacte, oferă o experiență confortabilă de utilizare și reduc oboseala la sertizare
IWISS 2820M utilizează un sistem cu arc pentru a furniza puterea de crimpare necesară, ceea ce îl face un instrument eficient și ușor de utilizat.

IWISS 2820M poate fi utilizat pentru a mufa o gamă largă de sârme cu diametre cuprinse între 0,08 mm² și 16 mm², cu o presiune de operare de până la 0,6 MPa. Cleștele este echipat cu un cap de crimpare interschimbabil, care poate fi ajustat rapid și ușor în funcție de dimensiunea sârmei.

De asemenea, cleștele IWISS 2820M are un sistem de siguranță integrat, care previne accidentalul declanșare a cleștelui, pentru a proteja utilizatorul și pentru a reduce riscul de deteriorare a echipamentelor.
Detalii: cleștii de sertizare IWS-2412 sunt cei mai noi clești cu design nou, care funcționează cu terminale și conectori AWG 24-12 neizolati. Mecanismul cu balama dublă și falci ultra-precise asigură conexiuni fiabile și precise de fiecare dată.
Aceste instrumente de sertizare funcționează pe terminalele tipice JAM, Molex, JST și Tyco și alte terminale și conectori tip U.


Detalii

SKU
iws-2820m
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review