DM542-driver pentru motor pas cu pas

200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU dm542

Driverul pentru motoare pas cu pas DM542 este un modul care poate prelua o tensiune de intrare de 20-50 VDC și poate scoate un curent de 0,5 - 4,2 A.

Descriere

DM542 este unul dintre cele mai bune drivere pentru motoare pas cu pas de pe piață și este proiectat pentru a controla motoare pas cu pas hibride bipolare cu diametre exterioare cuprinse între 42 mm și 86 mm la un curent de fază mai mic de 4,0 A. Utilizând un circuit similar cu metodele tipice de control servo, DM542 funcționează fără probleme atât la viteze mari, cât și la viteze scăzute - fara zgomot sau vibrații.

Unele dintre caracteristicile de top ale acestui driver de motor pas cu pas, în comparație cu alternative mai accesibile, cum ar fi TB6560, este că menține un cuplu ridicat, indiferent de viteza la care rulează. În plus, acest lucru îmbunătățește și precizia de poziție, făcându-l ideal pentru aplicații profesionale în mașini precum imprimante 3D, mașini de frezat CNC și alte mașini cu dispozitive de control numeric.

DM542 oferă, de asemenea, o funcție de semi-flux, care reduce automat curentul până la 70% din curentul de ieșire. Acesta se activează atunci când driverul nu primește semnale de puls timp de 500 ms și acționează în esență ca un mod „semi-sleep”, pentru a reduce consumul de energie și pentru a preveni posibila supraîncălzire între utilizări. Pentru a preveni supraîncălzirea sau problemele legate de căldură, asigurați-vă că instalați acest driver de motor pas cu pas departe de alte dispozitive de încălzire și lăsați 20 mm de spațiu deschis în jurul unității pentru o dispersie eficientă a căldurii.

Specificatii Electrice:

Tensiune de intrare - 18VDC până la 50VDC

Curentul de intrare - Mai puțin de 4,0 A

Curent de ieșire– 1.0A~4.2A Vârf (3.00A RMS)

Consum– Consum: 80W ; Limită internă: 6A

Temperatura de lucru– -10~45℃

Temperatura de depozitar– -40℃~70℃

Umiditate– Fără condens, fără picături de apă. <90% RH

Gaz– Interzicerea gazelor combustibile și a prafului conductor

Greutate– 300 g


Caracteristici și specificații tehnice:

Controlul mediu al curentului– Unitate de curent de ieșire sinusoidal în 2 faze

Metoda de intrare/ieșire– Semnal optoizolat

Terminal de intrare comandă- Deconectat

Setarea curentului de fază Canale de ieșire– 8

Canale de subdiviziune– 15

Controlul cuplului motorului– în raport cu viteza; Nu se referă la pași/revoluții

Protecție la scurtcircuit Supratensiune; Sub tensiune; Supracurent; Fază

Caracteristici suplimentare:
Cuplu și viteză de pornire ridicate
Cuplu de menținere ridicat la toate vitezele
Reducere automată a curentului inactiv
Performanță excepțională/Preț scăzut


Funcții DIP Pin și opțiuni de funcție

Driverul de motor pas cu pas DM542 utilizează pinii DIP de la SW1 la SW8 pentru a controla funcția motoarelor pas cu pas, curentul de ieșire, precum și dacă curentul trebuie să fie oprit sau nu. Primii trei pini (SW1, SW2 și SW3) definesc setările curentului de ieșire și ar trebui ajustați în funcție de curentul dinamic necesar motorului dumneavoastră. Următorul pin (SW4) determină setarea curentă de oprire și este în esență un comutator de pornire/oprire moale, care setează curentul la jumătate atunci când motorul nu este în uz. Ultimii patru pini (SW 5, SW6, SW7 și SW8) sunt pentru setarea rezoluției micro trepte, definind cantitatea de impulsuri pe rotație.Detalii

SKU
dm542

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review