Duza Tungsten Carbide RepRap M6 0,6mm

Phaetus
235,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Phaetus
Cod produs - SKU PTCREP06175

Descriere

Compatibil cu: Dragon HT si ST, Rapido HF si UHF, Prusa i3MK2/MK3, E3D V5-V6, Wanhao i3 Mini, Formbot Raptor

O duză, toate materialele

De la imprimarea convențională cu PLA până la PEEK, chiar și la materiale armate cu fibră de carbon, duza cu carbură de tungsten se poate descurca cu ușurință cu imprimarea de lungă durată cu orice material.!
Super rezistență la uzură | Folosind carbură de tungsten de buna calitate de duritate ultra-înaltă (duritate > 2700Hv (până la 2900Hv)), rezistența superioară la uzură asigură imprimarea pe termen lung fără uzura orificiului duzei și a vârfului plat. Performanță la temperatură ridicată | Compus din carbură de tungsten și aliaj de cupru cu super duritate și conductivitate excelentă, temperatura maximă de imprimare poate fi de 550 ℃. Forță de împingere scăzută | Duza cu carbură de tungsten cu puritate ridicată de peste 99,98% și performanță termică ridicată menține o temperatură uniformă a vârfului duzei în timpul imprimării, garantând astfel o extrudare stabilă. Viteză mai mare | Datorita performantelor termice ridicate ale duzei in general, viteza de imprimare poate fi impinsa si mai departe fara a sacrifica calitatea. Pasajul unic în duză îmbunătățește mai rapid debitul la orificiul interior. Frecare scăzută | Întreaga duză este aplicată cu nano-acoperire WS2 după adăugarea unui strat de nichel dur și neted. Coeficientul de frecare a suprafeței este de până la 0,03, ceea ce face ca duza să aibă o imprimare curată, fără ca plasticul să se lipească de ea.
Acoperire DLC Coeficientul de frecare este de numai 0,05, evitând efectiv lipirea plasticului topit de duză; Grosimea stratului de acoperire 2.0μm, fără efecte asupra acurateței dimensiunii; Menține o bună lubrifiere și rezistență la uzură până la 300℃; Capacitate puternică de adsorbție, duritatea acoperirii HV2200; Proprietăți chimice stabile, non-toxice, non-corozive și insolubile în alți solvenți.

Detalii

SKU
PTCREP06175
Categorii
Brand
Tip Duza
RepRap M6
Material Duza
tungsten
Diametru Duza
0.6 mm
Flow Duza
standard

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review