Extruder PHAETUS APUS

Phaetus
440,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Phaetus
Cod produs - SKU PHA-AP21800

Descriere

Extruderul Apus de la Phaetus este o construcție integrală din metal care cântărește 155 g , echipată cu un motor pas cu pas Nema mic și eficient pentru viteze mari de imprimare.

Angrenaje RNC optimizate cu dublă transmisie

Cu un raport de transmisie de 6,3:1, extruderul APUS asigură un cuplu ridicat. Designul special al angrenajului sistemului optimizat Dual Drive Gear prezintă același număr de dinți din oțel RNC călit, care au o suprafață lustruită. Procesul de întărire RNC le garantează rezistența la uzură și o aderență excelentă.

Alimentare excelentă a filamentului și extrudare stabilă

Dinții angrenajului au fost optimizați pentru a prinde optim toate tipurile de filament. Un traseu îngust al filamentului asigură alimentarea rapidă a filamentului și asigură o extrudare lină și stabilă. Un design manual special dezvoltat de roată vă permite să încărcați sau să descărcați filamentul rapid și ușor.

„Sistem cu trei șuruburi” pentru întreținere ușoară

Extruderul are un așa-numit sistem cu trei șuruburi , ceea ce înseamnă că întreținerea acestuia poate fi efectuată în pași foarte simpli. Mai întâi se slăbesc două șuruburi pentru a putea scoate hotend-ul, apoi un alt șurub, care slăbește rotorul. Acest sistem facilitează, de asemenea, accesul la hotend și înlocuirea rapidă.

Compatibilitate ridicată cu hotend-uri

Atașamentul hotend are o compatibilitate ridicată cu hotend-urile Phaetus și DropEffect. Cu toate acestea, atașamentul oferă și opțiunea de a fi reproiectat și retipărit pentru a asigura o compatibilitate și mai mare cu alte hotend-uri de pe piață.

Detalii

SKU
PHA-AP21800
Brand
Tip
simplu
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review