Filament Azurefilm Silk Rainbow Harmony-1kg

AzureFilm
136,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
AzureFilm
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Cantitate: 2+ 4+ 10+ 15+ 50+
Discount: 5% 10% 13% 16% 20%
Cod produs - SKU FL171-1644
Vezi alte optiuni

Descriere

Filament Azurefilm Silk Rainbow Harmony 1,75mm

Produs de Azure film din Slovenia , producator de filament de calitate Toleranța dimensională a filamentului la +/- 0,02 mm vă va permite să obțineți rezultate excelente cand utilizati aceste produse

Greutate neta 1kg greutate bruta 1,3kg! 

Culorile se schimbă la fiecare 40-45 de metri de filament, creând combinații de culori dinamice și în continuă schimbare în proiectele tale 3D. Încercați acest filament pentru piese decorative , accesorii sau gadgeturi pentru casă și aduceți curcubeul în casa dvs.

Când imprimați cu filament silk , veti obtine un produs strălucitor care nu numai că este atrăgător estetic, dar care ascunde cu succes tranzițiile dintre straturi.


Setari:

Pentru rezultate bune, trebuie să imprimați la o temperatură de 220-240 ° C, iar patul incalzit  la 60-80 ° C.

Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură al suportului de imprimare poate diferi ușor in functie de caracteristicile imprimantei folosite, de aceea va recomandam sa gasiti temperatura potrivita pentru imprimanta dumneavoastra.


Caracteristici:

Filamentul Azurefilm Silk este realizat din material PLA și aditivi speciali care fac ca filamentul să aibă acel finisaj lucios și mătăsos . În consecință, linia de filamente Silk are proprietăți tehnice foarte asemănătoare cu filamentul nostru PLA.

Datorită aspectului lor excepțional, filamentele de mătase sunt în prezent unul dintre cele mai vândute filamente 3D pentru imprimare 3D. Imprimarea cu filament de mătase este extrem de populară, datorită finisajului său strălucitor și mătăsos pe produsul final 3D, care nu este doar atrăgător din punct de vedere estetic, dar ajută și la ascunderea tranzițiilor dintre straturi. Este cea mai bună alegere pentru imprimarea 3D a elementelor decorative precum vaze, figurine, decor pentru casă și multe altele.

Pentru rezultate bune, este necesar să imprimați la o temperatură de 220-240°C și masa de imprimare trebuie încălzită pana  la 80°C. 

Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură recomdat difera in functie de imprimanta folosita si va recomandam sa le reglati in functie de caracteristicile imprimantelor folosite

Filamentul Azurefilm Silk este special conceput pentru a fi ușor de utilizat.. 

Este accesibil și ușor de utilizat și ceea ce este, de asemenea, foarte important, este că nu se micșorează(contracta) la imprimarea 3D.

Filamentul AzureFilms Silk este compatibil cu aproape toate imprimantele 3D


✔️Ușor de imprimat,
✔️plăcut din punct de vedere estetic,
✔️ajută la ascunderea tranzițiilor dintre straturi,
❌fragil,
❌ fara  proprietăți mecanice.
 

Dificultate de utilizare : nu
Contracție/deformare redusă :
Siguranța alimentară : Nu este sigură pentru alimente

Detalii

SKU
FL171-1644
Categorii
Brand
Culoare
curcubeu
Greutate
1 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review