16%

Filament ERYONE Galaxy Black PLA

ERYONE
109,00 RON 130,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ERYONE
Cod produs - SKU B0104004
Vezi alte optiuni

Filament ERYONE Galaxy Black PLA este ușor de imprimat are in compozitie particule strălucitoare, care îi conferă un aspect impresionant, pentru imprimante 3D

Descriere

Filament 1,75mm Produs de ERYONE
Greutate neta 1 kg, Greutate bruta : 1,35 kg,
Diametru interior bobină 57 mm,
Diametru exterior bobină 200 mm,
Latime 64 mm.
Diametrul filamentului: 1,75 mm Toleranță: ± 0,03 mm

Setari:

Temperatura hotend: 190-220⁰C

Temperatura pat incalzit : 55-70°C

Ventilatorul pentru racirea pieselor printate trebuie setat la valori intre 30 – 100 % in functie de geometria pieselor printate

 

Filamentul Eryone PLA Galaxy este , fabricat din acid polilactic (PLA) și are in compozitie particule strălucitoare, care îi conferă un aspect impresionant.

Filamentul Eryone PLA Galax este ușor de imprimat și are o aderență bună la placa de imprimare, fiind potrivit pentru utilizarea cu o gamă largă de imprimante 3D. De asemenea, filamentul are o rezistență ridicată la îndoire și o durabilitate excelentă, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații, de la modele și prototipuri până la piese funcționale.

Ceea ce face Filamentul Eryone PLA Galax cu adevărat special este efectul de strălucire subtil, care îi conferă modelelor 3D un aspect cu adevărat unic și impresionant. Acest efect poate fi intensificat prin utilizarea unei iluminări adecvate, ceea ce face ca modelele 3D realizate cu Eryone PLA Galaxy să fie perfecte pentru expoziții și prezentări.


Detalii

SKU
B0104004
Categorii
Brand
Culoare
negru
Greutate
1 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review