KIT imprimanta 3D V-MINION

Rat Rig
1.200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Rat Rig
Disponibil cu precomanda cu plata integrala in avans

Cauti un kit de imprimante 3d?Alege V MINION de la reprapmania.ro.Construieste o imprimanta 3D rapida si fiabila pentru a reusi printuri resusite in timp scurt

Descriere

V-Minion este un kit premium pentru imprimanta 3D de tip Cartesiana, cu dimensiuni reduse, caracterizat de viteza mare de printare și rigiditatea de neegalat pentru o imprimanta 3D compactă.


Pagina oficiala a proiectului V-MNION


Kitul este disponibil in doua variante:


KIT MECANIC

Acest pachet include cadru, elementele de montare și toate componentele pentru mișcare. Va trebui să adăugați toate componentele electronice, inclusiv încălzitorul patului și toate piesele imprimate.

Lista cu piesele incluse in kitul mecanic este diponibila aici.


ATENTIE

Raspberry Pi nu este inclus!


KIT COMPLET

Acest pachet include Kit-ul Mecanic, Electronicele (motoare, controler, hotend, extruder, senzor pentru bed levelling  ,încălzitor etc.), precum și setul de Carcasă pentru Electronice și piesele printate 3D Nu sunt necesare piese suplimentare, în afara cablului de alimentare IEC.

Toate piesele prinate 3D sunt incluse (atât cele pentru imprimanta, cât și cele pentru carcasă).

Kitul complet contine in plus fata de kitul mecanic urmatoarele:

Extruder: Bondtech LGX Lite
Hotend: Phaetus Dragonfly BMO ST Black
Ventilatoare: GDSTime fans (4010 axial and 5015 blower)
Controller: BTT SKR2
Motoare pas cu pas : LDO Nema17
Incalzitor pentru pat: Custom Keenovo 180W
Suparafa de printare: Energetic textured PEI spring steel set

Piesele printate din PETG


Lista completa se gaseste aici! cu mentiunea ca Raspberry Pi nu este inclus in kitul vandut de noi!

O varianta pentru Raspbery Pi gasiti aici


Caracteristici:

Volum de printare de 180x180x180 mm

În timp ce multe imprimante au un volum de construcție din ce în ce mai mare, cele mai comune imprimări FDM sunt mici. Un volum de construcție mai mic înseamnă o masă mobilă mai mică, ceea ce duce la imprimări mai rapide și mai bine realizate.


Cadru din profile de aluminiu 3060

V-Minion utilizează profile de aluminiu 3060 pentru cadru, fiind extrem de robust. Acest lucru permite imprimarea mai rapidă cu vibrații reduse, realizand astfel printuri 3d de buna calitate in timp mai scurt.


Sistem de mișcare cu ghidaje liniare.

V-Minion foloseste ghidaje liniare (MGN15H și MGN12C) pe toate cele 3 axe, oferind mișcare fluidă și silențioasă.


Sistem modular pentru capul de printare EVA


Pagina oficiala a proiectului EVA


V-CORE 3.1 utilizează EVA ca platformă pentru căruciorul extruderului și al hotendului. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza o gamă largă de combinații de extrudere și hotenduri, în afara celor pe care le furnizăm. Există multe opțiuni. Lucrul minunat la EVA este că îți permite să-ți actualizezi imprimanta: în fiecare an, producătorii incredibili lansează noi hotenduri și extrudere. Nu-i așa că este interesant să poți imprima doar capul de imprimare și să adaugi un nou hotend sau extruder?

Carcasă electronică închisă

Toate componentele electronice ale V-Minion se încadrează în carcasa special concepută. A fost proiectată pentru a găzdui sursa de alimentare, un Raspberry Pi3, precum și placa principală a imprimantei, oferind în același timp răcire prin intermediul unui ventilator încorporat de 40 mm. Designul implicit suportă plăcile principale BTT SKR2, BTT SKR Mini și BTT Octopus. Panourile laterale sunt prelucrate cu ajutorulul utilajelor  CNC din policarbonat de 4 mm, ceea ce le face incredibil de rezistente, dar pot fi, de asemenea, imprimate dacă preferați.


Placă de aluminiu pentru pat  frezată cu precizie

V-Minion are o placă de aluminiu  personalizată, frezată cu precizie, de 5 mm grosime , proiectată pentru o planeitate și stabilitate termică excepționale. În plus, a fost o claborare directa cu Keenovo, lideri în industria încălzitoarelor din silicon, pentru a dezvolta un încălzitor pentru placa de bază care este performant și sigur datorită protecției termice încorporate.


Compatibil cu RatOS / Klipper

RatOS este dezvoltat de Mikkel Schmidt, special pentru imprimantele dezvoltate de Rat Rig. Combină puterea firmware-ului Klipper, precum și mai multe alte proiecte open-source, pentru a oferi un sistem de operare stabil


Build Volume - Feature3060 Frame - Feature
Linear Rails - Feature


EVA Modular - Feature


Bed - Feature


Bead Heater - FeatureCase 1 - Feature
Case 2 - Feature
Spool Holder - Feature


RatOS - Feature


-

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review