Mintion Beagle camera

Mintion
350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Mintion
Cod produs - SKU 852990049

Descriere

Mintion Beagle Camera se conecteaza la imprimanta 3D și permite monitorizarea printării  în timp real prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Camerele Mintion Beagle Camera sunt proiectate pentru a oferi imagini clare și detaliate ale procesului de printare, astfel încât utilizatorii să poată urmări progresul și să identifice eventuale probleme în timp util.

Aceste camere sunt de asemenea compacte și ușor de utilizat, astfel încât pot fi instalate și demontate rapid și ușor. În plus, Mintion Beagle Camera poate fi utilizată și ca o cameră de supraveghere pentru a asigura siguranța imprimantei 3D și a spațiului din jurul acesteia.


Întotdeauna conectat  cu camera Beagle

Datorită faptului că puteți urmări imprimarea în orice moment și oriunde, veți ști imediat când ceva nu merge bine! Puteți opri printarea prin intermediul aplicației și astfel preveni risipa de filament.


 Fotografii automate

Datorită codurilor deja integrate în sistem, se realizează o înregistrare automată după finalizarea unei strat. Pentru aceasta, hotend-ul și axa Y se mută lateral pentru a asigura o vedere clară a piesei tipărite. După ce fotografia este realizată, imprimarea va continua în mod normal. Înregistrarea poate fi descărcată prin aplicația Beagleprint sau pe PC!


Versiunea de noapte, cu economie de energie

Puteți viziona, de asemenea, videoclipuri într-o versiune de noapte în aplicația Beagleprint (versiunea 1.2.0+). Astfel, nu aveți nevoie de lumină suplimentară și complexă - camera reglează singur condițiile de iluminare nocturnă!


Compatibilitate cu o gama larga de imprimantele 3D

Camera Beagle este compatibilă cu o gamă largă de imprimante. Puteți verifica compatibilitatea accesand acest link


Pentru instalarea celei mai noi versiuni de fiirmware si mai multe informatii acesati acest link


Compatibilitate  cu Ultimaker Cura, Creality Slicer, Simplify3D, Prusaslicer și Superslicer.


Pachetul include:

1 x cameră Beagle

1 x cablu de alimentare

1 x cablu tip-C

1 x cablu micro-USB

1 x card micro SD

1 x ac de resetare

1 x manual de instrucțiuni in limba engleza


 

Detalii

SKU
852990049
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review