Modul SD Cloud V1.0

Bigtreetech
60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Bigtreetech
Cod produs - SKU BTT-SD-cloud

Descriere

Acest modul permite transferul de fișiere prin WiFi între calculator și imprimanta 3D. Pentru imprimanta 3D, acest modulse comportă precum un card SD. Folosește cipul ESP-12S, bazat pe modului UART-WIFI de mică putere cu ESP8266. Pentru transfer, sunt suportate doar nume de fișiere codate ASCII. Interfața (slotul) pentru card SD poate fi folosită doar dacă folosește SPI pentru comunicație cu placa principală. Sloturile care comunică prin SDIO nu funcționează.

Pentru utilizare este necesar sa urmatii acesti pasi:

  1. Se creează un fișier SETUP.INI pe cardul SD. Fișierul conține un rând SSID=nume_rețea_WiFi și un rând PASSWORD=parolă_rețea_WiFi
  2. Se introduce cardul SD în modulul SD-cloud.
  3. Se introduce modulul SD-cloud într-unul din porturile USB ale calculatorului.
  4. Se conectează la interfața tip serial a modulului cu ajutorul calculatorului, folosind orice program care se poate conecta la interfață serial, de exemplu, Arduino IDE, printre altele.
  5. Se configurează "baud rate" pe valoarea 115200, dacă nu este deja astfel configurat.
  6. Se apasă butonul RST (reset) de pe modul.
  7. Așteaptă să pornească modulul, să se conecteze la rețeaua WiFi, și să transmită adresa IP prin intermediul interfeței serial.
  8. Modulul crează un director partajat pe rețea, pentru protocolul de rețea cunoscut de sistemul Windows (protocol WebDav). Se poate adăuga o nouă locație de rețea, cu adresa respectivă. În cazul sistemelor Windows, această adresă este \\"adresă_ip"\DavWWWRoot (două bare backslash urmate de adresă și apoi încă un backslash și DavWWWRoot). Pentru testare, se poate accesa și direct, folosind bara de adrese din Windows Explorer (Win+E). În cazul sistemelor Linux, trebuie utilizat un client WebDav. Dacă se folosește Dolphin, adresa este webdav://"adresă_ip" .
  9. Se introduce modulul SD cloud în slotul pentru card TF al imprimantei 3D.
  10. Se pot copia fișierele GCODE cu ajutorul calculatorului pe directorul partajat adăugat mai devreme.
in link sun prezentatii pasi pentru TFT dar sunt similari si pentru SD https://www.youtube.com/watch?v=RibMBvVcEI4

Detalii

SKU
BTT-SD-cloud
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review