Portable Input Shaper cu RP2040

FYSETEC
109,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
FYSETEC
Cod produs - SKU 9UI2UNIFQ

Descriere

Această soluție inovatoare reprezintă o opțiune excelentă pentru utilizarea unui senzor ADXL pentyru utilizarea la mai multe imprimante 3D. Bazat pe popularul cip RP2040, acest dispozitiv portabil oferă numeroase avantaje pentru pasionații de imprimare 3D..

CARACTERISTICI:

  1. Bazat pe cipul popular RP2040: Dispozitivul este construit pe baza cipului RP2040, ceea ce asigură o funcționare eficientă și performanțe ridicate.

  2. Portabil și compatibil cu multiple imprimante 3D cu firmware Klipper: Acest dispozitiv portabil poate fi utilizat în cadrul mai multor imprimante 3D care rulează firmware-ul Klipper, folosind același fișier de configurare. Aceasta economisește timpul și efortul necesar pentru configurarea fiecărei imprimante în parte.

  3. Dimensiuni reduse și ușor de atașat: Dispozitivul are un design compact și este ușor de atașat la capul de imprimare (precum AfterBurner sau StealthBurner) datorită orificiilor și sistemului de prindere special conceput.

  4. Conexiune prin port USB: Produsul are un port USB convenabil, permițând o conexiune rapidă și ușoară la imprimantă.

  5. Pachetul include: 1 dispozitiv, 1 cablu, 2 piese de prindere, 2 șuruburi, 3 piulițe, 1 suport pentru cablu, 2 cabluri de conectare, 1 manual de utilizare și 2 ghiduri rapide.

Avantaje și îmbunătățiri:

Una dintre cele mai mari îmbunătățiri constă în posibilitatea de a utiliza acest dispozitiv ADXL pe mai multe imprimante, în special atunci când utilizatorul posedă versiuni de Raspberry Pi fără pini GPIO în unele dintre mașinile lor. Chiar și în cazul Raspberry Pi cu dimensiuni complete și cu pini GPIO, ar trebui să fie realizate extensii separate pentru fiecare mașină pentru a atinge aceeași comoditate. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de GitHub: FYSETC / FYSETC-PortableInputShaper.

Portabilitatea acestui dispozitiv constă în faptul că poate fi utilizat pe mai multe imprimante 3D cu firmware Klipper, folosind același fișier de configurare. Aceasta înseamnă că dispozitivul poate fi conectat prin USB fără a necesita configurarea separată a fiecărei imprimante cu un Raspberry Pi, economisind astfel timp prețios.

Compatibilitatea sa se datorează dimensiunilor reduse și a sistemului de prindere conceput special, care permite montarea ușoară pe diverse capete de imprimare (AfterBurner, StealthBurner sau altele). Conexiunea prin port USB adaugă un nivel suplimentar de practicitate. Este important de menționat că produsul este compatibil cu majoritatea imprimantelor 3D, inclusiv cu proiectul VORON 2.4.0.1, dar nu au fost testate toate tipurile de imprimante. În cazul în care doriți să testați compatibilitatea cu o anumită imprimantă, vă rugăm să ne contactați.

Observații și metode:

Pentru a reduce zgomotul, se recomandă conectarea pinului VCC al senzorului ADXL la pinul VBUS al Raspberry Pi PICO (cu VBUS sub 40), astfel evitând zgomotele la 3.3V de peste 100. În plus, prima măsurătoare după conectarea Raspberry Pi Pico sau repornirea Klipper poate eșua din cauza unor probleme de inițializare a interfeței SPI. În general, măsurătorile ulterioare vor funcționa corect; dacă eșuarea persistă după a doua încercare, s-ar putea să fie o problemă de cablare.

Procedura de configurare a Input Shape-ului presupune conectarea senzorului ADXL direct la Raspberry Pi, iar în fișierul de configurare al imprimantei (printer.cfg) trebuie să fie eliminate sau comentate secțiunile [adxl345] și [resonance_tester]. Aceste secțiuni au fost mutate într-un fișier de configurare separat, de exemplu ADXL.cfg. Nepăstrarea acestor modificări poate duce la erori în funcționarea Klipper-ului.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de GitHub a producătorului:

Detalii

SKU
9UI2UNIFQ
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review