RAPIDO HOT-END ULTRA HIGH FLOW

Phaetus
[1]
555,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Phaetus
Cod produs - SKU PHA-RAP-UHF

Descriere

Acesta est un produs original , ne gasiti la ei pe pagina ca singurii distribuitori din Romania! Noul RAPIDO HOT-END ULTRA HIGH FLOW poate folosi duze tip Volcano datorita adaptorului care se afla in pachet, el poate folosi si duze tip Reprap M6 1. Noul design de bloc termic are o zonă de incalzire mai mare pentru a se potrivi cerințelor de imprimare de mare viteză și temperatură ridicată. 2. Incalzire este uniforma pe toata suprafata blocului datorita rezistentei de incalzire cilindrice ceramice 3. Structura rigidă a cadrului integral a șuruburilor din aliaj de titan face posibilă o conductivitate termică mai scăzută și realizează funcția de schimbare a duzei cu o singură mână. 4. Heat break-ul este proiectat cu pereti subțiri, eliminând fluxul de căldură și înfundarea, realizând în același timp o izolare termică excelentă. 5. Designul unic al structurii face posibilă comutarea rapidă între capetele de imprimare cu debit mare și cu debit ultra mare. 6. Designul interschimbabil al diferitelor tipuri de duze se potrivește cerințelor de tipărire a temperaturii ridicate și a filamentelor de fibre. Compatibil cu toate filamentele PLA, ABS, PETG, TPU, PP, PA and PLA-CF, ABS-CF, PETG-CF, PA-CF/GF, achiar si cu filamente composite cum ar fi steel, wood, boron carbide, tungsten and fluorescence dar pentru cele abrazive trebuie folosite duze care sa reziste la abraziune! Flow rate pentru versiunea Ultra High Flow este pana la 75mm³/s Atentie! [embed]https://www.phaetus.com/rapido-hotend/[/embed]

Detalii

SKU
PHA-RAP-UHF
Brand
Tip
simplu
Tip Duza
RepRap M6, Volcano

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
R
Radu Panduru
17 mar.
Achizitie verificata
Am achiziționat acest hotend în urma consultării cu comerciantul și s-a dovedit a fi o alegere cu adevărat uimitoare. Ca de obicei personalul de la REPRAPMANIA îți poate oferi sfaturi adecvate, adaptate necesității și echipamentului pe care îl deții.
Acum despre hot-end: l-am montat pe un ender 3 și poate că nu am cu ce face comparație dar de când l-am montat pot spune că singurul lucru care încetinește performanța sunt limitările constructive ale imprimantei. Rapido duce mult mai mult, pentru mine limita actuală atinsă fără probleme de calitate este de 170 mm/s, iar problemele de calitate apar din cauza construcției mai precis inerția patului de printare pe axa Y. Se vede că hot-endul poate mult mai mult. Ajunge foarte repede în temperatura dorită și stă foarte precis acolo (evident după un PID corespunzător)
Îl folosesc cu duza volcano de .6 mm sau cu un bondtech CHT de .4 după necesități vitezele fiind similare, fără blocaje, fără variații ale flow-ului.
Mă declar extrem de mulțumit de acest produs și de suportul oferit de cei de la REPRAPMANIA.