Senzor cu laser pentru filament V1.0

PandaPrint
200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
PandaPrint
Cod produs - SKU 920669226

Senzor cu laser pentru filament-cel mai simplu mod pentru detectarea blocarii sau epuizarii filamentului la imprimantele 3D

Descriere

Senzor cu laser pentru filament-cel mai simplu mod pentru detectarea blocarii sau epuizarii filamentului la imprimantele 3D


Acesta este un senzor cu laser pentru a detecta blocarea sau epuizarea filamentului. Funcționează cu toate plăcile de bază care au mufa pentru senzor de filament.


Comaptibil cu driverele A4988/TMC2208/TMC2209

Conectarea acestuia se face foarte simplu el se intercaleaza in circuitul electric al motorului de la extruder.plus un cablu de la senzor la placa de baza la mufa dedicata pentru senzorul de filament.


Chiar și în cazul în care placa de bază nu are un mufa dedicata pentru, senzor de filament acesta poate emite un semnal sonor de alarmă atunci când detectează o blocare sau epuizare a filamentului, fără a fi nevoie să schimbați firmware-ul imprimantei.!


Microprocesorul montat pe placa senzorului citeste informatiile si proceseaza algoritmul si trimite comenzi catre placa de baza cand detecteaza o blocare sau epuizare a filamentului.


Documentatia completa este disponibila aici!


Pachetul contine:

-Modulul senzorului

-cablu cu 4 fire pentru conectarea la motorrul extruderului

-cablu cu 3 fire pentru conectarea la placa de baza la mufa senzorului pentru filament

-piesa printata prin care trece filamentul

2 suruburi pentru fixarea piesei printate
Laser filament motion sensor 2


Detalii

SKU
920669226
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review