Senzor inductiv Super PINDA

FYSETEC
89,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
FYSETEC
Cod produs - SKU 2ULCNL6LJ

Descriere

,Super PINDA reprezintă o versiune imbunatatita a celebrului senzor PINDA 2, utilizat în imprimantele 3D din seria Prusa pentru nivelarea automată.


PINDA 2 are un termistor încorporat care compensează încălzirea senzorului, în timp ce SUPER PINDA este realizat dintr-un material de înaltă calitate care suferă un efect minim de încălzire de la placa termică, permițând astfel obținerea unei prime straturi mai consistente în majoritatea cazurilor.


Super PINDA poate fi considerat un senzor inductiv care nu este influentat de temperatura.Acest senzor este compatibil cu - Original Prusa MK3/S/+, MK2.5/S, MINI/+ și Prusa i3 MK3S Bear Upgrade. De asemenea, poate fi folosit în alte imprimante 3D precum Vorons/Hypercube/Hevort etc.

În cazul în care doriți să înlocuiți PINDA 1/PINDA 2 cu SUPER PINDA în imprimantele 3D din seria Prusa, vă rugăm să utilizați versiunea de firmware 3.9.2 sau ulterioară. Super PINDA poate să nu ofere rezultate dorite în versiunile de firmware mai vechi.

Lungimea cablului - 760 mm (dacă doriți o lungime mai mare, puteți extinde cablurile. Oferim doar lungimea de 760 mm)

Performanța superioară a lui Super PINDA vine cu o viteză mai lentă. Setarea de firmware pentru viteza de sondare a nivelului patului cu SuperPINDA este de cel puțin două ori mai lentă decât aceeași setare pentru PINDA 2. De asemenea, durează puțin mai mult să aducem SuperPINDA la o temperatură stabilă. Rezultatul este că nivelarea plăcii de bază cu ajutorul SuperPINDA durează puțin mai mult în comparație cu PINDA 2.


Detalii

SKU
2ULCNL6LJ
Categorii
Brand
Tip Senzor
bed level

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review