Surub tranzitie termica CR10 Bi-Metal titan-cupru

OEM
29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
OEM
Cod produs - SKU 29FTT4G6QT5

Descriere

Surubul de  tranzitie termica CR10 Bi-Metal titan-cupru permite imprimarea la temperaturi  de până la 500°C, fiind format din două componente cu conductivități termice diferite: titan și cupru. Această combinație îmbunătățește gestionarea termică a hotend-ului asigurând o separare eficientă între zonele de încălzire și răcire.


Caracteristici:

Partea exterioara a șurubului este confecționată din titan, care are o conductivitate termică mai redusă. Acest lucru previne conducerea termică excesivă spre partea superioară în timpul procesului de încălzire. Pe de altă parte, partea din interior a șurubului este realizată din cupru, metal cu o conductivitate termică mai mare, ceea ce accelerează conducția termică și disiparea căldurii.

Suprafața interioară netedă a șurubului previne blocarea  filamentului, contribuind la obținerea unor produse finite de calitate superioară. De asemenea, duritatea sporită a acestui șurub îl face mai rezistent la uzură decât modelele obișnuite de tranziție termică.

Șurubul de tranziție termică (Heatbreak) este, situat între blocul de încălzire și radiator avand rolul  să controleze transferul de căldură dintre aceste două componente, menținând blocul de încălzire la temperatura optimă pentru topirea filamentului, în timp ce radiatorul rămâne la o temperatură mai scăzută pentru a asigura extrudarea controlată a filamentului. Acestă barieră termică previne topirea necontrolată a filamentului în capul de printare și blocarea acestuia.


Specificatii:

Model CR 10 Bi metal
Material Aliaj de titan si cupru
Pas filet bloc incalzire M6
Dimensiuni 27.5 x 7 mmCompatibilitate:

Creality Ender 3, Ender 3 PRO, Ender 3 V2
Creality Ender 2
Creality Ender 5, Ender 5 PRP
Creality Ender 6
Creality CR-10, EnderCR-10 Mini
Creality CR-10S
Creality CR-20

Detalii

SKU
29FTT4G6QT5
Categorii
Brand
OEM
Tip Accesoriu Hotend
heatbreak

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review