Surub tranzitie termica din aliaj de titan pentru Ender 3 S1

OEM
29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
OEM
Cod produs - SKU 3D3H0BGUS03

Descriere

Acest șurub de tranziție termică este din aliaj de titan de buna calitate. Acest aliaj oferă o izolație termică excelentă, iar titanul în sine este cunoscut pentru rezistența sa excepțională. De asemenea, are o conductivitate termică de aproximativ 3 ori mai mică decât oțelul inoxidabil, ceea ce contribuie la gestionarea optimă a căldurii.


Caracteristici:

Performanțele sale includ  imprimarea la temperaturi ridicate. Datorită compoziției din aliaj de titan, acest șurub de tranziție termică poate face față temperaturilor de până la 400 ℃, făcându-l potrivit pentru aplicații care necesită imprimare la temperaturi înalte.

Un aspect important al acestui șurub este rugozitatea interioară bună. Peretele interior este finișat cu o lustruire atentă, rezultând o suprafață super netedă, cu o rugozitate mai mică de Ra0,4. Această caracteristică îmbunătățește fluiditatea filamentului în timpul procesului de imprimare, contribuind la obținerea unor rezultate de calitate superioară.

În concluzie, acest șurub de tranziție termică este o alegere excelentă pentru imprimantele 3D FDM echipate cu Sprite Extruder sau Sprite Extruder Pro, oferind avantaje precum izolație termică de înaltă performanță, rezistență la temperaturi înalte și o rugozitate interioară optimă pentru îmbunătățirea experienței de imprimare.


Acest surub de tranzitie termica  este compatibil numai cu imprimanta 3D FDM echipată cu Sprite Extruder sau Sprite extruder pro, cum ar f
Ender-3 S1
Ender-3 S1 Pro
CR-10 Smart Pro
Sermoon V1 
Sermoon V1 pro


Specificatii

Model  Ender 3 S1
Material Aliaj de titan
Pas filet bloc incalzire M6
Dimensiuni 19x6mm

Detalii

SKU
3D3H0BGUS03
Categorii
Brand
OEM
Tip Accesoriu Hotend
heatbreak

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review