Filament Azurefilm PCTG White-1Kg

AzureFilm
145,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
AzureFilm
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Cantitate: 2+ 4+ 10+ 15+ 50+
Discount: 5% 10% 13% 16% 20%
Cod produs - SKU FC171-9010

Filament PCTG White 1,75mm de la Azure film din Slovenia , un filament de calitate vă va permite să obțineți rezultate excelente cand utilizati aceste produse

Descriere

Filament 1,75mm Produs de Azure film din Slovenia , producator de filament de calitate Toleranța dimensională a filamentului la +/- 0,02 mm vă va permite să obțineți rezultate excelente cand utilizati aceste produse Greutate neta 1kg, greutate bruta 1,35kg!
Recomandări de imprimare:
Temperatura hotend : 230–240°C
Patul încălzit: Recomandat 60-80°C
Viteza de imprimare: 50–100 mm/s
Platformă de printare : sticla borosilicata sau Flexplate
Filamentul Azurefilm PCTG este extrem de durabil, solid și inodor. Este un filament excelent care combina rezistenta și flexibilitatea, fiind folosit este folosit și pentru imprimarea produselor care necestita proprietati mecanice. Deoarece are un grad extrem de minim de contracție și îndoire, este ideal pentru imprimarea produselor mari. Este un material care se distinge printr-un finisaj lucios și, prin urmare, este folosit și pentru imprimarea elementelor decorative.
Pentru rezultate bune, trebuie să imprimați la o temperatură de 230–240°C, iar masa de imprimare trebuie încălzită la 80-90°C. Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură poate diferi ușor în funcție de de specificul fiecarei imprimante 3D.
Avantajul materialului PCTG este PETG îmbunătățit, care rezistă cu 5 - 10°C mai mult decât filamentul PETG, are o rezistență mai mare și este foarte ușor de imprimat; nu aveți nevoie de o imprimantă 3D cu incinta, iar viteza de imprimare este comparabilă cu imprimarea cu PLA sau PETG.
Materialul PCTG are o structură de susținere excelentă datorită rezistenței sale, ceea ce asigură că straturile aderă perfect în timpul imprimării și, ca urmare, produsele sunt rezistente structural și rezistente la influențele mecanice

Detalii

SKU
FC171-9010
Categorii
Brand
Culoare
alb
Greutate
1 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review