Filament EXTRUDR GreenTEC Pro Carbon-0.8kg

EXTRUDR
245,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
EXTRUDR
Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Cantitate: 2+ 4+ 10+ 15+ 50+
Discount: 5% 10% 13% 16% 20%
Cod produs - SKU 9010241426973
Vezi alte optiuni

Descriere

Filament 1,75mm Producator EXTRUDR Austria, un filament de calitate exceptionala Rola contine 800 grame filament Duza recomandata pentru printare minim 0,5mm din otel calit!!! Viteza: 40-60 mm / s Temperatura de imprimare: 225-250 ° C Temperatura patului de imprimare: 60-70 ° C Culoare RAL: RAL9017 carbon GreenTEC Pro Carbon Viziunea Extrudr a fost să creeze un material organic care să combine cele mai bine - filamentul biodegradabil GreenTEC Pro, realizat din resurse durabile și puterea fibrelor de carbon performante. Utilizat pentru diverse aplicații în sporturile cu motor, aerospațiale sau medicale, carbonul este în multe cazuri cea mai bună soluție. Este ușor, rezistent la temperaturi ridicate și creează o rigiditate mult mai mare dacă este adăugat la materialele polimerice.  

  • Durabilitate ridicată
  • Ușoare
  • Rezistent la temperatură până la 165 ° C (Vicat VST)
  • Rezistent la UV ca ASA
  • REACH & Rohs
  • Duza din otel calit si min. Se recomandă un diametru al duzei de 0,5 mm

Informații despre produs

 

Stres maxim

GreenTEC Pro Carbon este întărit cu fibre și, prin urmare, oferă proprietăți mecanice excepționale.
 

Alungirea de rupere

Fibra de carbon creează un material foarte dur și rigid, ideal pentru sarcini la presiune ridicată.
 

Rezistent la temperaturi ridicate

Sarcina cu fibre îmbunătățește rezistența la căldură (VICAT), dar și valoarea HDT a materialului sub sarcină.
 

Ușurința de imprimare

Carbonul este foarte abraziv. De aceea, vă recomandăm o duză întărită. Fibra de carbon stabilizează materialul și, prin urmare, reduce distorsiunea și stabilizează mârâitul de plastic în timpul punții. Este foarte ușor de imprimat.
 

Calitate vizuala

Fibrele mici de carbon sunt în unghi drept față de suprafața imprimată, creând o suprafață mată foarte frumoasă și mascând defectele stratului. Prin urmare, obiectul tipărit arată de înaltă clasă.
 

Aderența stratului

Provocarea a fost de a genera o bună aderență a stratului sub cea mai mare sarcină posibilă de carbon. Prin aditivi biologici speciali, am atins acest obiectiv. Vă recomandăm o temperatură de imprimare de aprox. 230-240 ° C. Materialul este imprimabil de la aproximativ 200 ° C, dar aderența stratului suferă semnificativ. Ca prim pas, vă recomandăm să imprimați un „Heattower” pentru a găsi setările ideale pentru dispozitivul dvs.
 

Rezistent la impact

Sarcina cu fibre face ca materialul să fie foarte durabil și, prin urmare, materialul să reziste foarte bine la impacturi.

 

Detalii

SKU
9010241426973
Categorii
Brand
Culoare
negru
Greutate
0.8 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review