Folie PEI Ultem 224x254mm-0,2mm

OEM
89,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
OEM
Cod produs - SKU PEIU-22425405
Vezi alte optiuni

Folia PEI Ultem (polieterimidă)  este o suprafață de printare reutilizabilă, relativ fără întreținere, pentru o mai bună aderență folosita la imprimantele 3D

Descriere

Aderență mai bună – Deformare mai mică cu folia PEI Ultem

Folia PEI Ultem (polieterimidă)  este o suprafață de printare reutilizabilă, relativ fără întreținere, pentru o mai bună aderență și mai puțină deformare. Folosește-l pentru ABS (cu pat încălzit) și PLA (cald sau rece). Îl puteți folosi și pentru alte materiale precum metal, lemn, PETG, ABS+ și multe altele. Nu aveți nevoie de adezivi suplimentari, cum ar fi lipici sau bandă. PEI este atrăgătoare datorită condițiilor sale de „fără pregătire a suprafeței”, care îl fac convenabil să lucrezi. În plus, imprimarea 3D pe PEI  Ultem aderă direct la suprafață fără probleme.

 Detalii pentru folia  PEI Ultem:

  • Suprafața de construcție PEI Ultem (polieterimidă) – mai puțină deformare și mai multă aderență
  • Perfect pentru filamente  ABS și PLA dar si multe altele
  • Nu este nevoie de adezivi suplimentari

Cum se utilizează pentru o aderență mai bună și deformare scăzută

PEI este ușor de tăiat la dimensiune prin înțepare cu un cuțit hobby. După ce ați laminat foaia de PEI pe sticlă sau aluminiu, pur și simplu renivelați patul de imprimare 3D și printati!


PLA nu necesită căldură, dar folosirea  patului încălzit până la 45 ° C ajută. După ce imprimarea 3D este finalizată, lăsați placa să se răcească. Apoi, ușor, puteți pur și simplu să „scoate” modelul.


Înainte de fiecare imprimare 3D, ștergeți suprafața PEI cu alcool izopropilic 70-91%. Acest lucru vă asigură că ștergeți orice grăsime sau alte reziduuri care s-ar fi putut acumula pe suprafață. Acest lucru vă va ajuta să vă creșteți foarte mult aderența la suprafață.


Sfat: Folosiți acetonă, alcool izopropilic, alcool metilic sau săpun pentru a vă curăța folia PEI după utilizare.Detalii

SKU
PEIU-22425405
Brand
OEM

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review