Patina HGW25CCZAH HIWIN

HIWIN
400,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
HIWIN
Cod produs - SKU HGW25CCZAH
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Vezi alte optiuni

HGW25CCZAH Hiwin: precizie și durabilitate superioare în aplicații industriale. Mișcare liniară fără joc și rezistență minimă la frecare

Descriere

Patina HGW25CCZAH HIWIN este un carucior de rulare cu un sistem de recirculare cu bile pe patru randuri. si  impreuna cu sina de ghidare tip HGR30 formeaza un ansamblu de ghidaj liniar.



Patinele Hiwin sunt componente esențiale pentru ghidarea liniară într-o varietate de aplicații industriale și automate. Hiwin este un producător de top în industria sistemelor de ghidaj liniar, oferind soluții de înaltă calitate și fiabilitate.


Caracteristicile generale ale patinelor Hiwin includ:

  1. Precizie și rigiditate: Patinele Hiwin sunt proiectate pentru a asigura o mișcare liniară precisă și fără joc. Acestea sunt construite cu materiale de înaltă calitate și procese de fabricație avansate, oferind o rigiditate ridicată și o stabilitate excelentă în timpul funcționării.

  2. Tehnologie de ghidaj cu bile recirculante: Majoritatea patinelor Hiwin utilizează sistemul de ghidaj cu bile recirculante, care asigură o mișcare liniară uniformă și precisă. Acest sistem minimizează frecarea și asigură o durată de viață mai lungă a componentelor.

  3. Durabilitate și rezistență la coroziune: Hiwin utilizează materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil și aliajele de aluminiu, pentru a conferi patinelor rezistență la coroziune și o durabilitate crescută în medii agresive sau condiții de lucru dificile.

  4. Etanșări eficiente: Patinele Hiwin sunt prevăzute cu etanșări eficiente pentru a preveni pătrunderea particulelor străine și a lichidelor în sistemul de ghidaj. Aceasta protejează componentele interne și asigură o funcționare fiabilă pe termen lung.

  5. Ușurință în instalare și întreținere: Hiwin oferă soluții de ghidaj liniar care sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și întreținut. Există o gamă largă de dimensiuni și configurații disponibile, ceea ce facilitează integrarea patinelor în diverse aplicații.

Patinele Hiwin sunt utilizate într-o gamă largă de industrii, inclusiv mașini CNC, roboți industriali, echipamente medicale, imprimante 3D și multe altele. Acestea asigură un ghidaj liniar precis și fiabil, contribuind la performanța și eficiența sistemelor în care sunt utilizate.


Fisa tehnica


Specificatii tehnice










Pretensionare ZA Pretensionare medie
Precizie H Precizie ridicata

Detalii

SKU
HGW25CCZAH
Categorii
Brand
Latime Sina
25 mm
Lungime Patină
compactă
Încărcare Patină
medie
Model Patină
cu flanșă

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review