Sina ghidaj liniar HGR35R HIWIN

HIWIN
84,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
HIWIN
Introdu aici dimensiunile dorite pentru debitare, pretul este pentru 10cm!
Cod produs - SKU HGR35R
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Vezi alte optiuni

HGR35R Hiwin: precizie și durabilitate superioare în aplicații industriale. Mișcare liniară fără joc și rezistență minimă la frecare

Descriere

Sina HGR45R HIWIN este o cale de ghidare profilata. Sina HGR45R este calea de ghidare pentru patina de tip HGW si HGL


Pretul este pentru o bucata de 10 centimetri!

Lungimea maxima care poate fi livrata dintr-o bucata este de  4 metri!


Caracteristici:

Ghidajele lineare și patinele Hiwin sunt componente esențiale în sistemele de mișcare liniară și sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale și tehnice. Acestea sunt proiectate pentru a facilita deplasarea precisă și liniară a unui element de mișcare, cum ar fi un cursor, o platformă sau un robot, într-un sistem mecanic.


Ghidajele lineare sunt componente mecanice care permit mișcarea liniară și controlată a unui element în raport cu un altul. Ele sunt alcătuite din două părți principale: șina ghidajului și patina ghidajului. Șina ghidajului este o structură alungită, de obicei din oțel, care oferă o suprafață de ghidare precisă și rigidă. Patina ghidajului este elementul mobil care se deplasează pe șina ghidajului și poartă sarcina sau forța aplicată.


Hiwin este un producător renumit de ghidaje lineare și patine, cunoscut pentru calitatea și precizia produselor sale. Tehnologia și ingineria Hiwin se concentrează pe realizarea unor ghidaje lineare de înaltă performanță, cu o mișcare liniară fără joc și o rezistență minimă la frecare. Prin utilizarea materialelor și tratamentelor adecvate, Hiwin asigură o durabilitate ridicată și o viață lungă de funcționare a ghidajelor și patinelor sale.


Avantajele utilizării ghidajelor lineare și patinelor Hiwin includ:

  1. Precizie și repetabilitate: Hiwin este cunoscut pentru toleranțele stricte și controlul de înaltă precizie în producția ghidajelor lineare. Acest lucru asigură mișcări lineare precise și repetabile, esențiale în aplicații care necesită un control fin și o poziționare exactă.

  2. Durabilitate și fiabilitate: Materialele și tehnologiile de fabricație avansate utilizate de Hiwin conferă ghidajelor și patinelor o durabilitate ridicată și o rezistență crescută la uzură. Aceasta asigură o funcționare fiabilă pe termen lung în medii de lucru solicitante.

  3. Reducerea vibrațiilor și zgomotului: Prin designul și construcția lor, ghidajele lineare Hiwin minimizează vibrațiile și zgomotul produse în timpul mișcării. Acest lucru este important în aplicații care necesită o funcționare silențioasă și fără perturbări.

  4. Ușurința de instalare și întreținere: Ghidajele și patinele Hiwin sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și întreținut. Aceasta permite utilizatorilor să beneficieze de avantajele lor fără a investi mult timp și efort pentru mentenanta acestora


Fisa tehnica


Specificatii tehnice:


Detalii

SKU
HGR35R
Categorii
Brand
Latime Sina
35 mm

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review